Niva sa vracia do rodiny LADA!

Priatelia, máme skvelé správy. S potešením vám oznamujeme, že od júla sa SUV Niva opäť vyrábajú pod značkou LADA!

Vďaka dohode podpísanej v decembri 2019 medzi spoločnosťami AvtoVAZ a GM sa model Niva vrátil do ponuky vozidiel značky LADA.

Úžasné terénne schopnosti modelu LADA Niva sú pre vás otvorené

Pripomeňme, že Niva (2123) prešla vývojom spoločnosti  AvtoVAZ a jej výroba sa začala v roku 2000 pod značkou LADA. O dva roky neskôr sa tento model začal vyrábať pod značkou Chevrolet v spoločnom podniku GM-AvtoVAZ. Po celú dobu podniky udržiavali vysokú úroveň spolupráce, pretože hlavné komponenty: karoséria, podvozok, pohonná jednotka sa vyrábali v zariadeniach spoločnosti AvtoVAZ a lakovanie a konečná montáž sa uskutočňovali v partnerských výrobných závodoch. K dnešnému dňu sa vyrobilo vyše 700 tisíc SUV Niva.

„LADA Niva dopĺňa zostavu LADA a stáva sa druhým SUV s pohonom všetkých kolies v rodine,“ povedal Olivier Morne, výkonný viceprezident pre predaj a marketing v spoločnosti LADA. – Tento automobil je veľmi žiadaný a má dobrú povesť. „Máme v úmysle ďalej rozvíjať svoj predaj, ktorý je teraz organizovaný v najväčšej sieti predajcov v Rusku, ktorá má dnes viac ako 300 predajných a servisných stredísk.“

LADA Niva by sa do našej ponuky mohla dostať už na jeseň tohto roku.

V prípade záujmu individuálnu o cenovú ponuku nás neváhajte kontaktovať.

V prípade otázok nás kontaktujte